Geniet drie nachten en betaal er twee

Hoera! De Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, bestaat 10 jaar. En daarom trakteren alle drie de vakantiehuizen op een 3=2 weekend.

Nox en zijn moeder

Jullie komen drie nachten genieten en hoeven er maar twee af te rekenen. Of je nu boekt in Huis Arnhem, de Hoeve of de Kindervallei: je krijgt € 35 cadeau. Zo ben je al voor € 70 met het hele gezin een weekend eropuit, om even bij te tanken en samen te genieten van de mooie fijne appartementen, de omgeving en elkaar. Al geboekt? Geen nood: ook dan geldt het 3=2 aanbod.

Onbezorgd spelen in Huis Arnhem

De vakantiehuizen bieden voor elk gezinslid wel iets. En het fijne is dat aan alles is gedacht voor je zorgintensieve kind. Hoog/laagbedden, douchestoelen, tilliften: alles is aanwezig. Wat er niet is? Drempels. Overal kan je eenvoudig met je rolstoel bewegen en met andere kinderen spelen. Zo heeft iedereen het naar zijn zin. Komen jullie deze speciale jubileumactie proberen?

Hoe werkt het?

De spelregels zijn simpel:

  • De actie is geldig van april t/m december 2017.
  • De actie geldt in het laagseizoen, dat is buiten alle schoolvakanties om.
  • De actie is 1x geldig per gezin.
  • De actie is geldig voor bekende en nieuwe gasten.
  • De korting wordt automatisch verrekend bij het betalen van het verblijf.
  • Alle gezinnen die in de actieperiode al een weekend hebben geboekt in het laagseizoen, krijgen de korting ook verrekend.
  • De actie betreft 1 nacht korting: je betaalt € 70 voor een appartement in plaats van € 105. Dit is exclusief schoonmaakkosten en toeristenbelasting.

Thema- en lotgenotencontactweekenden en groepen

Ook thema- en lotgenotencontactweekenden en groepen kunnen gebruikmaken van een jubileumaanbieding. Zij ontvangen eenmalig 10% korting op de appartementen, dus krijgen voor een weekend € 10,50 korting per appartement. Dit is eveneens eenmaal geldig in 2017.

Reserveren

  • Huis Arnhem: maak van dit voorjaar een feestje en kom paaseieren zoeken in Huis Arnhem. Beleef de lente op een unieke manier: je slaapt hier in ruimte, lichte kamers tussen de boomtoppen.
  • De Hoeve: de lammetjes dartelen inmiddels in de Friese weiden, de eerste kievitseieren zijn gevonden, de vogels bouwen hun nestjes en de zeilboten hijsen hun zeilen weer. Trek er ook op uit en kom naar de Hoeve.
  • De Kindervallei: tussen de glooiende heuvels in het prachtige Zuid-Limburg, met het ruisende water van de Geul op de achtergrond, waan je je al snel in Frankrijk. Te midden van deze prachtige omgeving ligt de Kindervallei, met acht appartementen.