247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube
 • Fiets mee met HomeRide

  500 kilometer fietsen in 24 uur. In teamverband. In weer en wind.

 • Ren mee met HomeRun

  240 kilometer rennen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Loop mee met HomeWalk

  120 kilometer lopen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Start je eigen actie

  Je sportieve prestatie laten sponsoren of geld vragen i.p.v. cadeaus.

Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Groningen

Bij Universitair Medisch Centrum Groningen

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Leiden

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Maastricht

Bij Maastricht UMC+

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Nijmegen

Bij Radboundmc

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis of Libra Revalidatie & Audiologie, Leijpark

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Utrecht

Bij Universitair Medisch Centrum Utrecht

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Bij Maxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Delft

Bij Reinier de Graaf Gasthuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Enschede

Bij Medisch Spectrum Twente

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Leiden, Daktuin

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Nijmegen

Bij Radboudumc

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Sophia Rotterdam, Speeldek

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in het Moeder- en Kindcentrum Fam

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Máxima Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zuidoost-Brabant

Bij Máxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Boshuus, Arnhem

Bij Klimmendaal en Rijnstate

Ga naar site

Hoeve, Beetsterzwaag

Bij Revalidatie Friesland

Ga naar site

Kindervallei, Valkenburg

Bij Adelante Kinderrevalidatie

Ga naar site
locaties Created with Sketch.
Muziekweekend Kindervallei

Deel dit bericht

Kindervallei muziekweekend

Laat jouw kind stralen tijdens het Kindervallei Muziekweekend van 17 t/m 20 november 2023. Drie professionele artiesten gaan met elk deelnemend kind een liedje oefenen wat voor hen een bijzondere betekenis heeft. Na het repeteren mogen zij jou en andere ouders of verzorgers tijdens een speciale show verrassen. En ontroeren natuurlijk. De zakdoekjes staan klaar.

 

Een liedje cadeau

Het weekend van 17 november 2023 oefenen zangeressen Celine Weerts en Marjolein Heijltjes en muzikant Serge Gulikers met de 8 deelnemende kinderen een bestaand lied dat ze zelf hebben uitgekozen. Dit lied gaan ze tijdens de eindshow voor jou zingen. Iedereen wordt op een warme en ontspannen manier begeleid door professionele muzikanten. Als een kind dit wil of kan, mag hij of zij vertellen waarom voor dit nummer gekozen is. De optredens worden gefilmd zodat je kind dit cadeau kan doen aan jou en andere dierbaren.

Spannend?
Mocht je kind dit graag willen, maar het ook heel spannend vinden? De artiesten zorgen voor geruststelling en nemen de jonge deelnemers aan de hand mee. Ze kijken naar het juiste tempo en de mogelijkheden. Eventueel zingen ze mee tijdens hun optreden. Zo krijgt iedereen de kans om te stralen.


Programma:

17 november Incheck in je appartement
18 november Kinderen repeteren met de artiesten
  12.30 Een lunch voor alle gezinnen
  18.00 Tweegangen-diner in buffetvorm
19 november 10.30 - 12.30 Eindvoorstelling in het theater
  Vanaf 12.30 Afsluitende lunch
20 november Uitcheck voor 11.00 en uitzwaaien

 

Wie mag zich voor een liedje inschrijven?
Per gezin mag 1 kind een liedje voorbereiden. Dit kan zowel het zorgintensieve kind zijn als hun broer of zus. Uiteraard hopen we op een mix hiervan. Jij als ouder of verzorger kunt het beste inschatten welk kind het meeste aan deze ervaring heeft. Voor deelname hoeft je kind geen muzikale aanleg te hebben. Het draait om de belevenis en wat het gekozen lied voor iemand betekent.


Voorbereiding
Voorafgaand aan het weekend zal Celine de kinderen instrueren met een filmpje zodat zij het lied al thuis kunnen voorbereiden.


Kosten
Dankzij de gulle bijdrage van fonds voor Cultuurparticipatie kunnen we jullie dit prachtige arrangement aanbieden voor het laagseizoen tarief van € 150 plus de schoonmaakkosten van € 37 en toeristenbelasting van € 2 p.p (vanaf 7 jaar) bij. Het diner, de lunches en de muzikale activiteiten begeleid door ervaren professionals uit het vak krijgen jullie van het fonds cadeau.


Verblijf
Er zijn 8 appartementen beschikbaar. In welk appartement jij en je gezin verblijven, hangt af van de gezinsgrootte en de benodigde hulpmiddelen. We kennen de appartementen met de grootste zorgvuldigheid toe.


Boeken
Vraag nu je verblijf voor dit weekend aan. Geef in het boekingsformulier door dat het om het Muziekweekend gaat. Ook kun je meteen de benodigde hulpmiddelen aanvinken. Zodra je boeking definitief is, krijg je hier een bevestiging van per e-mail. Bel of mail ons gerust voor vragen.

 

> Vragen?   > Boeking aanvragen 
 

Ontmoet de artiesten

"Wij kijken er alle drie ontzettend naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan tijdens dit themaweekend. Hoe alles precies in z’n werk gaat gaan we nog uitgebreid vertellen. In ieder geval kies je een bestaand lied uit dat voor jou van betekenis is en je graag eens live zou willen zingen. Je wordt hierin gecoacht door ons drieën tijdens dit weekend en op zondag zal er een uitvoering plaatsvinden in de Kindervallei waarbij je live begeleidt word op piano of gitaar. Natuurlijk is het ook mogelijk dat een van ons drieën tijdens het optreden met jou meezingt. Verder zorgen we voor haar en make-up. Kleding waarin je wil optreden en waar jij je fijn in voelt, mag je zelf meenemen. Alles wordt professioneel opgenomen zodat jullie nog lang van dit bijzondere moment kunnen genieten."

Celine Weerts

Celine, zangeres en theatermaker
"Ik ben Celine Weerts, 32 jaar en afgestudeerd aan een musical opleiding in Den Haag. Ondertussen werkzaam als zangeres bij onder andere huwelijksceremonies, zangeres in een verpleeghuis, maar ook schrijf ik mijn eigen theatervoorstelling die ik in verschillende theaters in Limburg uitvoer. Ik kijk er onwijs naar uit om samen met jullie op zoek te gaan naar jullie verhalen en muziek die daarbij past. Dat ene lied waar jij misschien kracht uit haalt. Of waar je van weet dat het jouw dierbaren troost of juist blijdschap brengt. Dat mag je op het podium zingen als cadeautje voor jezelf en voor anderen. En wij helpen je daarbij.'

Serge Gulikers muziekweekend Kindervallei

Serge, beroepsmuzikant
"Ik ben Serge Gulikers, 40 jaar en bijna 10 jaar werkzaam als beroepsmuzikant. Ik ben voornamelijk zanger, maar speel ook gitaar en piano. Naast mijn werk als uitvoerend zanger ben ik ook zang-/bandcoach. Muziek is mijn passie en mijn leven en zo heb ik al op vele podia mogen staan, maar met dit muziekweekend in de Kindervallei, mag ik weer iets nieuws gaan doen. Ik mag jullie namelijk gaan helpen met dat ene uitgekozen lied je eigen te maken, als pianist of gitarist begeleid ik jullie en vind ik het mooi om een bestaand lied weer nieuw leven in te blazen door middel van jullie eigen verhalen. 
Niets is mooier dan samen muziek te maken en het te delen met elkaar. Ik heb er zin in!"

Marjolein zangeres

Marjolein, zangeres en presentatrice
"Ik ben Marjolein Heijltjes, 36 jaar en al jaren werkzaam als zangeres, vocal coach en presentatrice. Ik heb een grote passie voor muziek en theater en vind het geweldig om die passie over te brengen op anderen. En dan vooral aan hen die normaal niet zo snel de kans krijgen om zelf te ervaren hoe het is om op een podium te staan. Ik vind het heel bijzonder dat ik mee mag werken aan het Muziekweekend bij de Kindervallei. We gaan er samen een hele toffe show van maken waar jij mag stralen!"

www.marjoleinheijltjes.nl