247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube
 • Fiets mee met HomeRide

  500 kilometer fietsen in 24 uur. In teamverband. In weer en wind.

 • Ren mee met HomeRun

  240 kilometer rennen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Loop mee met HomeWalk

  120 kilometer lopen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Start je eigen actie

  Je sportieve prestatie laten sponsoren of geld vragen i.p.v. cadeaus.

Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Groningen

Bij Universitair Medisch Centrum Groningen

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Leiden

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Maastricht

Bij Maastricht UMC+

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Nijmegen

Bij Radboundmc

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis of Libra Revalidatie & Audiologie, Leijpark

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Utrecht

Bij Universitair Medisch Centrum Utrecht

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Bij Maxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Delft

Bij Reinier de Graaf Gasthuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Enschede

Bij Medisch Spectrum Twente

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Leiden, Daktuin

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Nijmegen

Bij Radboudumc

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Sophia Rotterdam, Speeldek

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in het Moeder- en Kindcentrum Fam

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Máxima Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zuidoost-Brabant

Bij Máxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Boshuus, Arnhem

Bij Klimmendaal en Rijnstate

Ga naar site

Hoeve, Beetsterzwaag

Bij Revalidatie Friesland

Ga naar site

Kindervallei, Valkenburg

Bij Adelante Kinderrevalidatie

Ga naar site
locaties Created with Sketch.

Deel dit bericht

een gewone gezinsvakantie

Dankzij bijzondere sponsors

Deze vrienden van het Boshuus hebben een vakantieadresje waar ze zelf zelden komen. Liever zien zij gezinnen met een ziek of gehandicapt kind onbezorgd vakantievieren. In de aangepaste appartementen die zij hebben gesponsord, kunnen families weer tot elkaar komen na een periode van intensieve zorg.

 

kamersponsor Boshuus Driessen

Vakantievriend familie Driessen

Gesponsord appartement: Sunny Side Up
Carmen Driessen: "Als moeder weet ik dat de gezondheid van je kind het allerbelangrijkste is en overal in door werkt. Niet alleen als je kind in het ziekenhuis ligt, maar ook als extra zorg nodig blijft, is het zo waardevol om even in een andere omgeving op te laden. Even de zorgen en onzekerheid parkeren, een oprechte glimlach delen en samen genieten van en met elkaar. Dat is iets wat toch in elk gezin mogelijk zou moeten zijn?"

Dat de ondernemersfamilie Driessen met Albert Heijn Driessen Schuytgraaf in Elst, restaurant Dries en Co en Driessen Dressage Horses iets kan betekenen voor gezinnen waar mooie herinneringen maken niet vanzelfsprekend is, past bij hun normen en waarden. "Het is belangrijk om te kunnen delen en daarbij je maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn zusje Romée Driessen het Ronald McDonald Boshuus voor de komende drie jaar financieel te ondersteunen en het 'geadopteerde' appartement met de kenmerken van onze bedrijven in te richten."

Boshuus secure2go sponsor

Vakantievriend Secure2Go

Gesponsord appartement: Happy Family
Thijs Wagenaar en Béate van Kampen weten vanuit hun werk hoe belangrijk een gevoel van veiligheid en vertrouwen is. Met hun bedrijf Secure2Go ontwikkelden zij een alarmknop om nooit echt alleen te hoeven zijn tijdens onveilige situaties. Thijs: "Voor gezinnen in het Boshuus is het gevoel van er niet alleen voor staan een belangrijk onderdeel van hun vakantiebeleving. Door de ziekte of beperking van hun kind staan veel ouders en verzorgers altijd 'aan'. Dan is het fijn als ze even wat spanning kunnen loslaten op vakantie."

Beate: "In elk vakantieappartement, waarvan wij er ook één sponsoren, is veel aandacht voor veiligheid. Zo kunnen ouders hun kind ook op vakantie goed verzorgen en veilig laten slapen. Bovendien zijn er in het Boshuus 24/7 vrijwilligers aanwezig waar ouders bij vragen of in geval van nood op kunnen terugvallen. Zeker voor ouders die hier alleen met hun kind komen, is dit een hele geruststellende gedachte."

vakantievriend afbeelding

'Samen genieten met en van elkaar.
Dat is iets wat toch in elk gezin mogelijk zou moeten zijn?'

- Kamersponsor familie Driessen -

DSA logistiek sponsors Boshuus

Vakantievriend DSA Logistiek

Gesponsord appartement: Sweet Suite
John Vercouteren is algemeen directeur van DSA Logistiek: "De zorg voor een ziek kind gaat vaak gepaard met veel geregel en het doorlopend inplannen van allerlei medische afspraken. Er zijn zelfs ouders die meer dan 10 zorgverleners moeten 'aansturen'. Zorg luistert zo nauw, waardoor je veel moet afstemmen. Dat je daar even van wilt loskomen, snap ik heel goed. Niet voor niets probeer ik met mijn bedrijf zoveel mogelijk te stroomlijnen."

Het gevoel dat aan alles is gedacht, gunt John de gezinnen die gewoon vakantie willen vieren van harte. "Hoe minder rompslomp gasten in het Boshuus hebben, des te meer tijd ze hebben om van hun vakantie te genieten. Zo zijn er allerlei hulpmiddelen die je kunt reserveren en bij aankomst in je appartement klaar staan. Bovendien kun je vooraf medische benodigdheden zoals zuurstofflessen laten bezorgen. De auto's en rolstoelbussen van ouders zitten vaak al vol genoeg. We hopen dat zoveel mogelijk families de komende jaren hun zorgen in 'ons' vakantieappartement even kunnen loslaten."

Tebbenhof sponsor Boshuus

Vakantievriend Kruimeltje


Sponsor van: Logeerkamer 1
Toen hun dochter bij Klimmendaal Revalidatiespecialisten moest revalideren, verbleven René en Diana Tebbenhof in Logeerkamer 1 van het Boshuus. Diana: "Hier vonden we een rustpunt na de lange autoritten en konden we onze dochter bij haar therapie ondersteunen. Als dank wilden we de warmte die wij hier vonden aan andere ouders doorgeven. Na onze laatste overnachting wisten we dat we iets terug wilden doen. Met onze sponsorbijdrage hebben we onze naam voor drie jaar aan deze voor ons zo speciale Logeerkamer verbonden." 

René: "In het Boshuus vinden we veel overeenkomsten met ons Kindercentrum Kruimeltje in Delfzijl. Hier streven we naar een sfeer die net zo is als in een groot gezin: samen zijn en fijne dagen beleven. We willen niet dat kinderen zich gescheiden voelen van elkaar, maar juist dat ze samen kunnen groeien en ontwikkelen. We creëren een veilige basis waar kinderen zich thuis voelen, waar ze kunnen lachen en huilen, samen kunnen spelen en ontdekken."

Titel
Onbetaalbare herinneringen
Inhoud

Omdat zorg al duur genoeg is, helpen betrokken sponsors een vakantie in het Boshuus zo betaalbaar mogelijk te houden. Ontdek hoe jij de gezinnen in het Boshuus kunt steunen met tijd, met geld en met elkaar.