Doneer een koffer vol geluk

Doneer een koffer vol geluk

De Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, bestaat 22 september 2017 precies 10 jaar. Word koffer-sponsor en laat gezinnen met een zorgintensief kind een onvergetelijke vakantie beleven!

Word koffer-sponsor en laat gezinnen een onvergetelijke vakantie beleven

Het 10-jarig bestaan was niet mogelijk geweest zonder de geweldige steun van vele dierbare bedrijven en particulieren, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank. In ons jubileumjaar kijken we niet alleen terug op de 10 mooie jaren, maar kijken we vooral vooruit. Ook de komende 10 jaar willen we onze deuren blijven openen voor gasten en hen een onvergetelijke vakantie bezorgen. En daarbij kunnen we uw hulp gebruiken.

Wordt het een tasje, weekendtas of koffer?

Wilt u gezinnen met een zorgintensief kind een vakantie laten beleven waarvan hun ogen weer gaan twinkelen? Dan heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Tasje: voor € 35 kan een kind een dag meedoen aan diverse activiteiten in de Kindervallei.
  • Weekendtas: voor € 150 kan een gezin een weekend genieten in de Kindervallei.
  • Koffer: voor € 500 kan een gezin een week lang genieten in de Kindervallei.

Ook kunt u een eenmalige donatie doen. Wordt u de volgende koffer-sponsor?

Help mee

Doneer een koffer vol gelukIn ons jubileumjaar willen wij iedereen vragen 'de koffers te pakken voor de Kindervallei'. Dat kunt u doen door dit formulier in te vullen en koffer-sponsor te worden: doneer een koffer vol ontspanning, gezelligheid, activiteiten en Limburgse zonneschijn. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Thea Coolen, manager van de Kindervallei (t.coolen@kindervallei.nl of 043 - 604 92 50).