Reserveer nu

De Kindervallei is een sprookjesachtig vakantiehuis is het hele jaar geopend voor gasten uit heel Nederland. Als u er wilt verblijven voor vakantie of als logeerperiode, kunt u een aanvraag doen.

Evelyn met dochter Pip Evelyn met dochter Pip

Reservering vakantie

Boek hier uw vakantie in de Kindervallei. Hulp nodig bij het boeken? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag. We kunnen veel maatwerk bieden en bespreken deze mogelijkheden graag met u. Telefoonnummer: 043 - 60 49 250.

Ingediende reserveringen worden verwerkt volgens ons reserveringsbeleid. Nadat de reservering definitief is, ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

Voor elke reservering dient u een nieuw aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven (per nacht)

  Laagseizoen Hoogseizoen (schoolvakantieweken)
Appartementen € 35 € 50
Kamers € 25 € 35
Algemene ruimtes voor groepen € 75 per dag n.v.t.

 

Reservering revalidatie of ziekenhuisopname

Wilt u tijdens de ziekenhuis- of revalidatieopname van uw kind gebruik maken van een gastenkamer in de Kindervallei, verzoeken wij u vriendelijk het betreffende  aanvraagformulier volledig in te vullen. U kunt het formulier onderaan de pagina uitprinten, inscannen en mailen naar reservering@kindervallei.nl. Voor een verblijf tijdens een revalidatieperiode en/of ziekenhuisopname geldt een tarief van € 15 per nacht. Als bekend is hoe lang u dient te verblijven, kunt u de verblijfs- en schoonmaakkosten afrekenen bij incheck van uw verblijf. U ontvangt achteraf een factuur van uw verblijf, welke u doorgaans kunt declareren bij uw ziektekostenverzekering.

Overige kosten

De schoonmaakkosten bedragen € 37 voor een appartement en € 22 voor een gastenkamer. Daarnaast dient u tijdens een vakantieverblijf toeristenbelasting per persoon per nacht te betalen aan de gemeente Valkenburg. Alle kosten worden bij de incheck van uw verblijf uitgerekend en kunt u per pin betalen.

Hoog- en laagseizoen

Hieronder ziet u de kalender voor 2017. De geel gearceerde data vormen het hoogseizoen. Deze kalender geeft geen informatie over de beschikbaarheid van de accommodaties, alleen over welk tarief van toepassing is. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Kindervallei (043 - 60 49 250 / e-mail: secretariaat@kindervallei.nl).

Direct reserveren

Uw gezinsvakantie in de Kindervallei boeken? Vul dan hier het formulier in.

Voor het reserveren van een groepsvakantie, kunt u hieronder het formulier 'Groepsvakantie, reserveringen 2016' downloaden.

Formulieren

Reserveringsformulier bij Revalidatie of Ziekenhuisopname 2017

Download hier

Algemene informatie

Doelgroepenbeleid