Binnenkort een spreekbeurt/werkstuk?

Moet je binnenkort een spreekbeurt houden op school? Of een werkstuk maken? Misschien is het dan een leuk idee om het over het Ronald McDonald Kinderfonds te doen. Of over een van de Ronald McDonald Huizen bij jou in de buurt.

Dan kun je je leeftijdgenootjes vertellen waarom de Ronald McDonald Huizen zo hard nodig zijn. Waarom zieke kinderen niet zonder hun ouders kunnen. En misschien wil je juf of meester na afloop van je spreekbeurt zelfs wel samen met je klas een actie organiseren voor het Kinderfonds?

Nieuwtjes, filmpjes, verhalen

Op deze website kun je heel veel informatie vinden voor jouw spreekbeurt of werkstuk. Lees meer over het Kinderfonds, de geschiedenis, onze ambassadeurs, bekijk de laatste nieuwtjes of lees verhalen van ouders die bij hun zieke kindje in het Ronald McDonald Huis hebben gelogeerd. Op ons YouTube-kanaal vind je misschien wel een leuk filmpje die je kunt laten zien aan je klas.

Download hier een lege PowerPoint presentatie in onze huisstijl

Tips voor je spreekbeurt/werkstuk

Kun je wel wat tips voor je spreekbeurt/werkstuk gebruiken? Kijk dan hier.

Hoe ging jouw spreekbeurt/werkstuk?

Na afloop vinden we het heel leuk om te horen hoe jouw spreekbeurt is gegaan. Stuur een berichtje naar spreekbeurt@kinderfonds.nl, dan plaatsen wij jouw berichtje op deze pagina.

Veel succes!