247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube
 • Fiets mee met HomeRide

  500 kilometer fietsen in 24 uur. In teamverband. In weer en wind.

 • Ren mee met HomeRun

  240 kilometer rennen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Loop mee met HomeWalk

  120 kilometer lopen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Start je eigen actie

  Je sportieve prestatie laten sponsoren of geld vragen i.p.v. cadeaus.

Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Groningen

Bij Universitair Medisch Centrum Groningen

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Leiden

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Maastricht

Bij Maastricht UMC+

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Nijmegen

Bij Radboundmc

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis of Libra Revalidatie & Audiologie, Leijpark

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Utrecht

Bij Universitair Medisch Centrum Utrecht

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Bij Maxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Delft

Bij Reinier de Graaf Gasthuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Enschede

Bij Medisch Spectrum Twente

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Leiden, Daktuin

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Nijmegen

Bij Radboudumc

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Sophia Rotterdam, Speeldek

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in het Moeder- en Kindcentrum Fam

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Máxima Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zuidoost-Brabant

Bij Máxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Boshuus, Arnhem

Bij Klimmendaal en Rijnstate

Ga naar site

Hoeve, Beetsterzwaag

Bij Revalidatie Friesland

Ga naar site

Kindervallei, Valkenburg

Bij Adelante Kinderrevalidatie

Ga naar site
locaties Created with Sketch.

Contact Ronald McDonald Kinderfonds

Heb je vragen over het Kinderfonds of over je donatie? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder. Kijk ook bij de veelgestelde vragen, misschien vind je daar je antwoord al.

Algemeen

Het Ronald McDonald Kinderfonds is bereikbaar voor al je vragen via 088-221 90 00 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00). Stuur je liever een mail? Dat kan natuurlijk ook, via [email protected].

Rekeningnummer: NL61 RABO 0393 2000 00 
RSIN (fiscaal nummer): 008057709
KvK-nummer: 41205545

Donateursservice

Donatie stopzetten?

Wil je persoonlijke gegevens wijzigen, je donatie aanpassen, stopzetten of afmelden? Dat kan via de donateursservice: 088-221 90 07 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00). Of mail naar [email protected].

Heb je een klacht?

Vertel ons je klacht via 088-221 90 07 of [email protected]. We kijken dan graag met je mee. Wil je een formele klacht indienen? Volg dan de klachtenprocedure.

Adres

Postadres
Postbus 1096
3800 BB Amersfoort

Bezoekadres
Stationsplein 13
3818 LE Amersfoort

Routebeschrijving

Het kantoor van het Ronald McDonald Kinderfonds ligt direct aan station Amersfoort Centraal. Met het openbaar vervoer is het kantoor daarom erg goed te bereiken. 

Kom je met de trein? 
Ga bij het verlaten van de hoofduitgang van het station naar links. Na circa 40 m vind je de ingang van gebouw ‘De Conducteur’, Stationsplein 13. Het Ronald McDonald Kinderfonds is op de 1e etage gevestigd.

Ben je met de auto? 

Kom je vanaf de stadsring:

Sla bij de verkeerslichten vlak voor het NH Hotel (aan de rechterzijde) af naar rechts. Dit is de Brouwersstraat. Je rijdt de straat uit tot je voor het spoor staat en nier verder kunt. Hier sla je af naar links. Dit is het Smallepad. Vlak voor de weg een bocht naar links maakt tref je aan de linkerzijde de ingang van de parkeergarage (in KPN-gebouw), waar het Ronald McDonald Kinderfonds gebruik van maakt. Houd bij het inrijden van de parkeergarage de linker-inrit aan tot aan de slagboom (zie foto). Druk vervolgens op de belknop voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Een van onze medewerkers zal de slagboom op afstand openen.

Kom je vanuit de richting van het station:

Ga bij alle verkeerslichten rechtdoor tot de verkeerslichten waarbij je het NH Hotel aan je linkerzijde treft. Hier sla je linksaf. Dit is de Brouwersstraat. Je rijdt de straat uit tot je voor het spoor staat en nier verder kunt. Hier sla je af naar links. Dit is het Smallepad. Vlak voor de weg een bocht naar links maakt tref je aan de linkerzijde de ingang van de parkeergarage (in KPN-gebouw), waar het Ronald McDonald Kinderfonds gebruik van maakt. Houd bij het inrijden van de parkeergarage de linker-inrit aan tot aan de slagboom (zie foto boven). Druk vervolgens op de belknop voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Een van onze medewerkers zal de slagboom op afstand openen.

In de parkeergarage:

Hier zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Rij na de slagboom beneden linksom, de parkeerplaatsen 4 en 5 zijn beschikbaar voor bezoekers van het Ronald McDonald Kinderfonds. Indien deze parkeerplaatsen reeds bezet zijn, kun je parkeren op parkeerplaats 6 t/m 13.

Vanuit de parkeergarage:
Volg vanuit de parkeergarage de bewegwijzering naar gebouw ‘De Conducteur’. Je kunt dus niet binnendoor naar het Kinderfonds lopen. Bij de uitgang van de parkeergarage ga je rechtsaf. Na ongeveer 150 m zie je de ingang van Stationsplein 13. Het Ronald McDonald Kinderfonds is gevestigd op de 1e etage.

Afleveren goederen

Kom je vanaf de stadsring:

Sla bij de verkeerslichten vlak voor het NH Hotel (aan de rechterzijde) af naar rechts. Dit is de Brouwersstraat. Je rijdt de straat uit tot je voor het spoor staat en niet verder kunt. Hier sla je af naar links. Dit is het Smallepad. Je rijdt de weg uit tot de weg een bocht naar links maakt. Hier ga je rechtdoor tot over het enkele spoor en dan rechtsaf. Rij door tot de tweede verticale kolom (trappenhuis) aan het pand (zie foto). Zie ook het ‘Laden/lossen’ bord. Bel vervolgens 088 22 19 000. Een van onze medewerkers komt de deur dan openen.

Kom je vanuit de richting van het station:

Ga bij alle verkeerslichten rechtdoor tot de verkeerslichten waarbij je het NH Hotel aan je linkerzijde treft. Hier sla je linksaf. Dit is de Brouwersstraat. Je rijdt de straat uit tot je voor het spoor staat en niet verder kunt. Hier sla je af naar links. Dit is het Smallepad. Je rijdt de weg uit tot de weg een bocht naar links maakt. Hier ga je rechtdoor tot over het enkele spoor en dan rechtsaf. Rij door tot de tweede verticale kolom (trappenhuis) aan het pand (zie foto boven). Zie ook het ‘Laden/lossen’ bord. Bel vervolgens 088 22 19 000. Een van onze medewerkers komt de deur dan openen.

Blijf met ons in contact

Kom in contact met ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Het magazine [t]Huis brengt sponsors, donateurs en vrijwilligers op de hoogte van de laatste activiteiten en ontroerende verhalen uit de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Via onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte. Geen interesse meer? Meld je hier af voor de nieuwsbrief. Let op, jouw donatie stopzetten kan niet via dit formulier. Neem daarvoor contact op met de donateursservice.