Schaatsen, golfen, rallyrijden of deelnemen aan HomeRide of HomeRun: Allemaal in beweging voor het goede doel!

Schaatsen, golfen, rallyrijden of deelnemen aan de HomeRide of HomeRun: Allemaal in beweging voor het goede doel!

Maar liefst 4 prachtige sportieve initatieven voor om geld in te zamelen voor Ronald McDonald Huis Zwolle! Er zit altijd wel een activieit bij die bij u of uw organisatie past. Komt u ook in beweging voor het goede doel?

Benefiet Golftoernooi 

Een dagje buiten op de golfbaan, netwerken en ons prachtige doel helpen? Ieder jaar organiseert Ronald McDonald Huis Zwolle een eigen benefiet golftoernooi. De opbrengst van deze sportieve dag komt uit de flightverkoop. Als deelnemer geniet u van een sportieve en gezellige dag op de 18 Holes Golfbaan in Zwolle. Natuurlijk geniet u van heerlijke hapjes, drankjes, een diner en bijzonder entertainment. Omdat alle deelnemers uit het (regionale) bedrijfsleven komen, is het toernooi ook een uitgelezen netwerkmogelijkheid. Wilt u meedoen aan het McDonald’s Benefiet Golftoernooi Zwolle of heeft u leuke, unieke prijzen voor de spelers? Wij horen het graag! Neem contact op met Lianne Booijink van Ronald McDonald Huis Zwolle, via tel. 038 4554670 of zwolle@ronaldmcdonaldhuis.nl

HomeRide | www.homeride.nl

HomeRide is een 500 kilometer lange wielertocht in juni waarbij u in teamverband binnen 24 uur 500 kilometer fietst: dag en nacht langs minimaal zes Ronald McDonald Huizen. Vorm een team van maximaal tien renners, leg een grote afstand af en verklein de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders. Schrijf u in als deelnemer of sponsor van HomeRide. Zo maakt u het mogelijk dat ouders dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn en dat een gehandicapt kind onbeperkt vakantie kan vieren of sporten.

HomeRun | www.home-run.nl

HomeRun is een HomeRide for runners: een uniek hardloopevenement dat dit jaar voor de allereerste keer plaatsvindt. De start en finish van deze 24 uur durende en 200 kilometer lange tocht is in Utrecht. De route heeft de vorm van een hart, want home is where your heart is. Dat besef je pas goed als je kind in het ziekenhuis ligt. Je rent met je zelfgekozen team en laat je sponsoren voor Ronald McDonald Huis Zwolle.

Ronald McDonald Rally | www.ronaldmcdonaldrally.nl

In oktober 2017 wordt voor de zevende keer wordt de Ronald McDonald Rally gereden. Een sportief initiatief van én voor het Ronald McDonald Huis Zwolle en de Stichting Auto en Motorrally Zwolle. Maximaal 70 equipes verschijnen in de vroege ochtend aan de start om vervolgens met echte klassiekers een prachtige rit te af te leggen door het mooie Overijssel en omliggende provincies. Een gezellige dag waar het plezier van het rijden voorop staat. Kijk voor alle informatie op de geheel vernieuwde website: www.ronaldmcdonaldrally.nl

Weissensee4Kids op 26 januari 2018 |  www.weissensee4kids.nl

Tijdens de toertocht van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee kunt u mee doen aan deze bijzondere schaatstocht om zo geld in te zamelen voor Kinderen met een Moeilijke Start. 200 kilometer schaatsen in de prachtige natuur van Karinthië. Uw eigen sportieve uitdaging aangaan en schaatsen voor wat u waard bent. Daar staat Weissensee4kids voor. Voor meer info op de site.