Sponsoring in natura

Honderden gezinnen per jaar overnachten in Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Huis Zuidoost-Brabant biedt deze gezinnen een thuis dichtbij hun zieke kind voor soms enkele weken, maar helaas soms ook voor een periode van maanden. Het Ronald McDonald Huis zijn erop gericht om het gezinsleven, ondanks alles, zoveel mogelijk door te laten gaan.

Om al deze gezinnen met een ziek kind te kunnen laten logeren is uw hulp nodig. U kunt meehelpen om de kosten van het Ronald McDonald Huis laag te houden, door uw producten en/of diensten aan ons te doneren.

Producten of diensten doneren

U kunt zich voorstellen dat voor alle gasten die tegelijkertijd in ons Huis verblijven, veel nodig is. Denk aan schoonmaakmiddelen, wc-papier, koffie en thee en frisdrank. Ook onderhoud en veiligheid zijn kostbaar. Met sponsoring in natura draagt u bij aan een ‘thuis ver van huis’ voor honderden gasten per jaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sponsoring in natura, neem contact op met het management van Huis Zuidoost-Brabant  zuidoostbrabant@ronaldmcdonaldhuis.nl of 040-2285900.