Doe mee aan HomeRun

Doe mee aan HomeRun

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, doorzetten en doorbijten. Dát is HomeRide. En dat is ook HomeRun: een HomeRide for runners! Met je team ren je in estafettevorm 200 kilometer in 24 uur. Een kleine vijf marathons! Dag én nacht. In weer en wind. Om geld in te zamelen voor Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant en de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Maak van HomeRun jouw sportieve uitdaging van 2017 en schrijf je in.

Wanneer:
24 en 25 juni 2017
Waar:
Van Utrecht naar Utrecht, in een hart door Nederland
HomeRun: een HomeRide for runners die dit jaar voor de eerste keer plaatsvindt

HomeRun is een HomeRide for runners: een uniek hardloopevenement dat dit jaar voor de allereerste keer plaatsvindt. De start en finish van deze 24 uur durende en 200 kilometer lange tocht is in Utrecht. De route heeft de vorm van een hart, want home is where your heart is. Dat besef je pas goed als je kind in het ziekenhuis ligt. Je rent met je zelfgekozen team en laat je sponsoren voor Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

Iedereen kan meedoen

Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal tien hardlopers. Daarnaast heeft ieder team minimaal één begeleider die niet meeloopt. Ook minder sportieve vrienden, collega’s, partners, ouders en kinderen kunnen meedoen als volwaardig teamlid met een eigen functie. Ieder teamlid is even belangrijk. Denk aan een PR- en social media-manager, logistiek manager, fondsenwerver of een masseur. En dat maakt HomeRun extra bijzonder.

Iedereen kan meedoenJe kunt de 200 kilometer tellende HomeRun in estafettevorm lopen, maar ook als fullrunner (dan loop je een kleine vijf marathons in 24 uur). Elke loper heeft een begeleider op de fiets die de nodige support biedt. Voor een goed teamgevoel is het mooi om te starten én te finishen met het volledige team. Naast de lange afstand is het een extra uitdaging dat je ’s nachts loopt, want HomeRun is een non-stop loop.

Niet alleen bij de start en finish, maar ook op de diverse checkpoints onderweg wordt flink uitgepakt om van HomeRun een onvergetelijk evenement te maken. Zo zijn er voldoende faciliteiten om even uit te rusten, bij te tanken of je te laten masseren. Ook is er altijd iets te eten: een warme maaltijd, ontbijt, fruit, soep, pannenkoeken of andere welkome snacks.

Jouw deelname doet ertoe

Door met jouw team hardlopend een grote afstand af te leggen, zorg je ervoor dat 5.099 families jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen kunnen verblijven. Dicht bij hun zieke kindje zijn voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

Mis de 1ste editie van HomeRun niet!

Verklein met jouw deelname de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders.

Word HomeRunner

Meer informatie

Lees alles over dit evenement op home-run.nl