Verlanglijstje voor Sinterklaas

7 november 2013

De tijd van lootjes trekken, gedichten maken en gezelligheid is weer aangebroken. Over twee weken komt Sinterklaas in het land, dus dan is het zaak dat jouw verlanglijstje af is!

Of je nu gaat voor het laatste boek van Dan Brown of een nieuwe koekenpan: er komt vast een briljant gedicht bij over die keer dat jij middenin een plas met water viel. Of dat je net geslaagd bent voor het scooterrijbewijs. Sinterklaas staat voor familie, vrienden en gezelligheid. Maar bovenal staat Sinterklaas voor om elkaar denken en elkaar iets geven. En of het nu een cadeautje van € 5,- of € 50,- is, dat maakt niet uit.

Onze vrijwilligers denken dagelijks aan onze gasten, door hun werk in het Huis, maar ook door bijvoorbeeld een pak wasmiddel mee te nemen voor ons als ze toch zelf waspoeder moesten halen. Of door koekjes te doneren. Vrijwilligster Suzanne is één van deze kanjers. Zij roept namelijk de hulp van de Sint in voor het Huis en mailde het Huismanagement: "Wij vieren nog altijd sinterklaas met het gezin. Nu heb ik al een aantal dingen op mijn verlanglijstje. Maar... heeft het huis nog iets leuks/ kleins nodig? Iets voor de kinderen of iets voor in de keuken? Dan zet ik dat er ook op!"

Hartverwarmend. En natuurlijk wisten we iets te verzinnen, want net zoals elk huishouden, hebben wij ook een verlanglijstje:

- Waspoeder
- Koekjes voor de gasten/ vrijwilligers
- Bloemen
- Vuilniszakken
- Matrassen voor de bedden
- Nieuwe gordijnen

Meer nieuws