247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube
 • Fiets mee met HomeRide

  500 kilometer fietsen in 24 uur. In teamverband. In weer en wind.

 • Ren mee met HomeRun

  240 kilometer rennen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Loop mee met HomeWalk

  120 kilometer lopen in 24 uur. In estafettevorm. Dag en nacht.

 • Start je eigen actie

  Je sportieve prestatie laten sponsoren of geld vragen i.p.v. cadeaus.

Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Groningen

Bij Universitair Medisch Centrum Groningen

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Leiden

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Maastricht

Bij Maastricht UMC+

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Nijmegen

Bij Radboundmc

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis of Libra Revalidatie & Audiologie, Leijpark

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Utrecht

Bij Universitair Medisch Centrum Utrecht

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Bij Maxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huis Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Emma Amsterdam

Bij Emma Kinderziekenhuis AMC

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Delft

Bij Reinier de Graaf Gasthuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Den Haag

Bij HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Enschede

Bij Medisch Spectrum Twente

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Leiden, Daktuin

Bij Willem-Alexander Kinderziekenhuis, Leids Universitair Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Nijmegen

Bij Radboudumc

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Sophia Rotterdam, Speeldek

Bij Erasmus MC-Sophia

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Middenwest-Brabant

Bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in het Moeder- en Kindcentrum Fam

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Máxima Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zuidoost-Brabant

Bij Máxima Medisch Centrum

Ga naar site

Ronald McDonald Huiskamer Zwolle

Bij Isala

Ga naar site

Boshuus, Arnhem

Bij Klimmendaal en Rijnstate

Ga naar site

Hoeve, Beetsterzwaag

Bij Revalidatie Friesland

Ga naar site

Kindervallei, Valkenburg

Bij Adelante Kinderrevalidatie

Ga naar site
locaties Created with Sketch.

Deel deze pagina

Stuurgroep

Annelies Hillenaar

Annelies Hillenaar.

Annelies Hillenaar is PR & Marketing adviseur bij BGH Accountants & Adviseurs. Zij heeft veel ervaring als manager in verschillende bedrijven en in het organiseren en coördineren van grote en kleine evenementen. Volgens Annelies is de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen een netwerk met een mooie missie en daar zet zij zich als secretaris heel graag voor in! Naast de organisatie van de ontbijtbijeenkomsten en de zomeractiviteit, levert zij ook een bijdrage aan de organisatie van het Benefiet Golftoernooi Ronald McDonald Huis Nijmegen en is ze vrijwilliger in Ronald McDonald Huis Nijmegen.

David Teitler

David Teitler

David is advocaat en mede-eigenaar van Elexer Advocaten. Sinds 2022 is hij voorzitter van de stuurgroep van de Business Breakfast Club. David is altijd zeer betrokken bij zijn klanten, maar David is ook zeer betrokken bij de ondersteuning van Ronald McDonald Huis Nijmegen. Zowel als vaste gast bij het ontbijt, als via een persoonlijke actie en de sponsoring van de JuPla Rally zet David zich in voor het Huis. Want zo’n goed doel en zo’n leuk netwerk, daar ga je toch gewoon voor?!

Sabien Kuster

SK profielfoto stuurgroep Huis Nijmegen

Sabien Kuster is eigenaar van Qster Productions. Zij maakt zakelijke vlogs voor bedrijven en organisaties waarmee zij een écht kijkje achter de schermen laat zien. Na het maken van een zakelijke vlog voor de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen tijdens de tweede lustrumviering besloot zij meteen lid te worden. De verbinding tussen een mooie netwerkclub en het Ronald McDonald Huis Nijmegen maakt het voor haar een waardevol lidmaatschap. In de zomer van 2023 werd zij gevraagd voor de stuurgroep van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen. Daar hoefde zij niet lang over na te denken, want wie wil zich nou niet inzetten voor zo’n prachtige netwerkclub met een mooie missie? 

Sjoerd de Waal

Sjoerd de Waal - stuurgroep BBC Nijmegen

Sjoerd de Waal werkt bij Rabobank Rijk van Nijmegen, als Manager MKB. Hij stuurt een team van accountmanagers aan gericht op het zakelijke klanten in Nijmegen en omstreken. Zijn rol binnen de stuurgroep heeft een link met zijn werk; financiën. Hij verstuurt de facturen voor de donaties aan de leden. Naast het ondersteunen van dit goede doel is het natuurlijk ook een mooi gevarieerd netwerk. En je komt iedere maand op een andere verrassende locatie. Dat maakt dit netwerk zo bijzonder.

Pieter van der Venne

Pieter van der Venne BBC Nijmegen

Pieter van der Venne is eigenaar van RisicoInzicht. Wij richten ons op risicomanagement bij bedrijven in de regio. Persoonlijk contact, 24/7 bereikbaarheid en maximale service kenmerken ons, naast kennis kunde en ervaring. RisicoInzicht is trots lid van de Business Breakfastclub van Ronald McDonald Huis Nijmegen. Sterker nog: Pieter is actief member van de stuurgroep van deze Nijmeegse Businessclub, welke gezinnen met een ziek kind dicht bij elkaar brengt in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en Vakantiehuizen.

“Direct na de opstart van mijn bedrijf in 2018 werd ik door een andere ondernemer uitgenodigd om als gast mee te gaan naar een ontbijt van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen. Zonder twijfel besloot ik direct na dit ontbijtje ook gewoon lid te worden. Je steunt een ontzettend goed doel én je bent met gelijkgestemde ondernemers in gesprek. Niet primair om zaken te doen, juist niet eigenlijk. We hebben als gemeenschappelijke deler een warm gevoel voor en fanatieke ondersteuning van dit fantastische initiatief. Continuïteit en voortbestaan van deze BBC vind ik belangrijk en dat kan niet alleen door middel van het lidmaatschap. Daarom ben ik ook actief stuurgroeplid!

Maaike Strütjen

Maaike Strütjen stuurgroep BBC

Maaike Strütjen is kandidaat-notaris bij Ten Berge notarissen, een middelgroot notariskantoor gelegen in hartje Nijmegen. Zij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en werkt dan ook graag met ondernemers. Zij voelt zich daardoor thuis tussen de leden van onze mooie Business Breakfast Club en vindt het leuk om elke bijeenkomst weer een kijkje in de keuken van steeds een andere ondernemer te nemen. Zij zet zich graag in voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Binnen de stuurgroep houdt Maaike zich onder meer bezig met het organiseren van de jaarlijkse zomeractiviteit en bijzondere evenementen.