Vrijwilligersvacatures

Ronald McDonald Huis Maastricht is op zoek naar mensen die een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in het Huis willen doen. Het functioneren van het Ronald McDonald Huis, als een ‘thuis van van huis’ voor ouders van zieke kinderen, valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar.

Het functioneren van het Ronald McDonald Huis valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Het functioneren van het Ronald McDonald Huis valt of staat met de inzet van vrijwilligers.

Ronald McDonald Huis Maastricht biedt ouders van ernstig en/of langdurig zieke kinderen de mogelijkheid om in de nabijheid van hun zieke kind in een huiselijke sfeer te verblijven. Hier logeren gezinnen waarvan het kind is opgenomen in het naastgelegen Maastricht UMC+. Het Ronald McDonald Huis is volledig afhankelijk van giften en donaties en draait dankzij de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers.

Actuele vacatures

Ronald McDonald Huis Maastricht is op zoek naar vrijwilligers met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Een belangrijke taak is, net als in ieder ander huishouden, het opruimen en schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes. Andere voorkomende werkzaamheden in het Huis zijn onder andere:

  • het in- en uitschrijven van gasten;
  • het bedienen van de telefoon;
  • het bieden van een luisterend oor aan gasten (indien zij dit willen).

Het gaat om diensten van één dagdeel (= 3 uur) per week.

Welkom!

Dus heb jij een paar uurtjes per week over en wil je deel uitmaken van het vrijwilligersteam van Ronald McDonald Huis Maastricht?  Of wil je meer informatie? Neem dan (vrijblijvend) contact op met Annelies Knaapen. Zij is telefonisch te bereiken op 043 - 387 73 73 of per mail: maastricht@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Meer informatie

Maak kennis met vrijwilligers Anjo en Jacqueline
Een mooie, schone kamer en een opgeruimd Huis geeft de gasten de broodnodige rust.

Vrijwilliger Anjo:

"Een mooie, schone kamer en een opgeruimd Huis geeft de gasten de broodnodige rust."