Winkel mee

In het Huis kun je via de vrijwilligers een aantal artikelen kopen waarmee je Ronald McDonald Huis Den Haag steunt. Het assortiment varieert regelmatig. In het assortiment kleine en grote artikelen, voor kleine en grotere prijzen. Een ding hebben ze gemeen: verbondenheid met Ronald McDonald Huis Den Haag.

Geef een knuffel!

Wie maak je blij met dit lieve en heerlijk zachte konijn? Koop de exclusieve Kinderfondsknuffel en zorg er zo voor dat een ziek kind een knuffel van zijn ouders krijgt. Deze knuffel, mogelijk gemaakt door Happy Horse en Johnson & Johnson Medical, kun je aanschaffen via Ronald McDonald Huis Den Haag. De volledige opbrengst komt ten goede aan Huis Den Haag en het Ronald McDonald Kinderfonds.

De knuffel is verkrijgbaar via wehkamp.nl of in het Huis voor € 15,99.

Verjaardagskalender

Speciaal voor Ronald McDonald Huis Den Haag ontwierp ... een verjaardagskalender met kleurrijke diertekeningen. Je koopt de kalender in het Huis voor € 5,-.

Babysokjes

Lieve en handwerkende vrijwilligers breien sokjes in vrolijke, zachte kleuren. De sokjes zijn door een rijgkoordje niet uit te schoppen door actieve beentjes. Voor € 2,- mee te nemen voor direct gebruik.

Jubileumboek

Heb je belangstelling voor de mensen die het Ronald McDonald Huis Den Haag maken tot wat het is... dan is het jubileumboek dat ter ere van het 10-jarig bestaan werd uitgegeven een leestip. Het boek is verkrijgbaar voor € 5,-.

Hartenkaarsje

Symbool voor het warme lichtpuntje dat Ronald McDonald Huis Den Haag hoopt te zijn in een vaak moeilijke tijd. Voor € 2,- gloeit de warme lichtje thuis door.

Balpen softgrip

Altijd praktisch om bij de hand te hebben. Bij gebruik van deze pen voor € 2,- help je ons te werken aan onze naamsbekendheid.