Fiets mee met HomeRide

Fiets mee met HomeRide

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Dát is HomeRide. Met jouw team fiets je in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur. Dwars door Nederland. Dag én nacht! Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders te verkleinen.

Wanneer:
24 en 25 juni 2017
Waar:
Van Utrecht naar Utrecht, in een hart door Nederland
Fiets mee met HomeRide!

Home is where your heart is

Daarom gaat de zevende editie van HomeRide als een hart door Nederland. Van Utrecht naar Utrecht. Een hart van 500 kilometer lang, dat langs tien Ronald McDonald Huizen voert, en dat in 24 uur tijd gefietst moet zijn. Na de start in Utrecht fietsen de HomeRiders via de Ronald McDonald Huizen Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Amsterdam om deze bikkeltocht weer in Utrecht te finishen. 500 kilometer: een mooie uitdaging voor echte doorzetters. Veel HomeRiders fietsen mee, omdat zij uit eigen ervaring weten hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen zijn.

HomeRun

Onze droom om met 70 teams aan de start te staan is inmiddels behaald! Gezien de grote reservelijst hebben we na zorgvuldige afweging met professionele partijen kunnen besluiten dat uitbreiding naar maximaal 80 teams mogelijk en veilig is. De teams op de reservelijst zijn inmiddels ingelicht. We zijn ontzettend blij dat we zoveel enthousiaste HomeRiders kunnen verwelkomen! Toch in actie komen voor zieke kinderen en hun ouders? Doe mee aan de eerste editie van HomeRun!

Meer informatie

Lees alles over dit evenement op homeride.nl (her)beleef HomeRide 2016 Meedoen aan HomeRun?