Sponsoring in natura

Circa 5.099 gezinnen per jaar overnachten in een van de 250 gastenkamers van de 13 Nederlandse Ronald McDonald Huizen. De Huizen bieden deze gezinnen een thuis dichtbij hun zieke kind voor soms enkele weken, maar helaas soms ook voor een periode van maanden. De Ronald McDonald Huizen zijn erop gericht om het gezinsleven, ondanks alles, zoveel mogelijk door te laten gaan.

Om de gezinnen met een ziek kind te kunnen laten logeren is uw hulp nodig. U kunt meehelpen om de kosten van de Ronald McDonald Huizen laag te houden, door uw producten en/of diensten aan ons te doneren.

Producten of diensten doneren

U kunt zich voorstellen dat voor de honderden gasten die tegelijkertijd in onze Huizen verblijven, veel nodig is. Denk aan schoonmaakmiddelen, wc-papier, koffie en thee en frisdrank. Ook onderhoud en veiligheid zijn kostbaar. Met sponsoring in natura draagt u bij aan een ‘thuis ver van huis’ voor duizenden gasten per jaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op via 088-2219 001 of sponsoring@kinderfonds.nl. Of neem een kijkje op de website van het Ronald McDonald Huis bij u in de buurt. Op de homepage van elke Huizensite vindt u een verlanglijstje met de specifieke wensen van het Huis. Wie weet kunt u een van de Huizen in hun behoeften voorzien?